Localitats i Abonaments

ABONAMENT TOTA LA TEMPORADA

—5 espectacles: 50€

—No és personal ni intransferible. Pots compartir l’abonament!

—1 localitat per espectacle*

ABONAMENT + DE 65 ANYS

—5 espectacles: 45€

—No és personal ni intransferible. Pots compartir l’abonament!

—1 localitat per espectacle*

ABONAMENT – DE 18 ANYS

—5 espectacles: 30€

—No és personal ni intransferible. Pots compartir l’abonament!

—1 localitat per espectacle*

 

LOCALITAT GENERAL A TAQUILLA 12€

LOCALITAT + DE 65 ANYS, A TAQUILLA 10€

LOCALITAT – 18 ANYS, A TAQUILLA 8€

 

*Per als espectacles al Teatret cal fer reserva prèvia, dia i hora.

LOLA Festival 2018

LOLA Festival 2018

Amb petits actes, com aixecar un teló, cada dia aconseguim mantenir viva l’esperança, la cultura i la vida. Sovint ens volen callats, uniformats, políticament correctes i conformistes… No sabem que és això. Impossible! El teatre ens provoca, ens estimula i ens acompanya. Per molt que pintin maldades, no hi renunciarem mai.

Quan, sense adonar-nos-en, veiem que totes les intèrprets dels espectacles d’aquesta edició són, de manera no buscada, dones, ens ve molt de gust reivindicar la figura de l’actriu. Aquesta gran icona de la nostra cultura que, igualment maltractada com la professió, es resisteix a rendir-se. Estem en lluita i en lluita cultural. Aquest serà «el LOLA de les actrius». Un festival que porta el nom de la nostra estimada Lola Lizaran. Gran actriu i amiga; esparreguerina que sempre va apostar per donar suport a joves creadors. Com ella, ens entestem a creure en la nova dramatúrgia, la nova creació, les noves tendències i el risc volgudament cercat.

Hem iniciat aquest viatge tan bonic molt avall, a peu pla gairebé. I ara ja som ben enlaire. Formem part del paisatge. I quines vistes! Amunt, LOLA, amunt!

Carme Paltor / Gerard Bidegain / Gerard Sancho / Tramateatre

 

Col·laboradors

Col·laboradors

Des de la primera edició el novembre de 2003 Tramateatre organitza el festival de teatre de petit format LOLA, que porta el nom de la padrina del Teatret: Lola Lizaran, amiga i membre de la companyia. El 2010 i fins al 2014, el festival amplia les seves seus amb diferents municipis de la comarca (Olesa, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Abrera, Sant Esteve Sesrovires, Collbató i El Bruc). El 2012, Obert en Canal s’adhereix al LOLA per desenvolupar la programació en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals amb col·laboració amb Muxart, espai d’art i creació contemporanis de Martorell. Hem sumat esforços treballant també amb Coincidències (Terrats en Cultura).

Darrerament les col·laboracions amb el Patronat Parroquial i l’Ajuntament d’Esparreguera, així com la col·laboració d’entitats, particulars i comerç d’Esparreguera ens permet dur aquest projecte endavant. Estem molt agraïts a Lafargue (benestar i bellesa), Clínica Dental Unzeta, Espai Terres (cuina nikkei i mediterrània), Gust de Gla (venda i degustació) EBO (moda) i Xell (llenceria) que patrocinen cada un dels espectacles.