• 618 313 899
  • tramateatre@gmail.com

Category ArchiveTramateatre

Localitats i Abonaments

ABONAMENT TOTA LA TEMPORADA

—5 espectacles: 50€

—No és personal ni intransferible. Pots compartir l’abonament!

—1 localitat per espectacle*

ABONAMENT + DE 65 ANYS i ESTUDIANTS

—5 espectacles: 45€

—No és personal ni intransferible. Pots compartir l’abonament!

—1 localitat per espectacle*

ABONAMENT – DE 16 ANYS

—5 espectacles: 25€

—No és personal ni intransferible. Pots compartir l’abonament!

—1 localitat per espectacle*

 

LOCALITAT GENERAL A TAQUILLA 12€

LOCALITAT + DE 65 ANYS I ESTUDIANTS, A TAQUILLA 10€

LOCALITAT – DE 16 ANYS, A TAQUILLA 6€

 

*Per als espectacles al Teatret cal fer reserva prèvia, dia i hora / T. 618.313.899 / tramateatre@gmail.com

LOLA Festival 2019

Amb petits actes, com aixecar un teló, cada dia aconseguim mantenir viva l’esperança, la cultura i la vida. Sovint ens volen callats, uniformats, políticament correctes i conformistes… No sabem que és això. Impossible! El teatre ens provoca, ens estimula i ens acompanya. Per molt que pintin maldades, no hi renunciarem mai.

Quan, sense adonar-nos-en, veiem que totes les intèrprets dels espectacles d’aquesta edició són, de manera no buscada, dones, ens ve molt de gust reivindicar la figura de l’actriu. Aquesta gran icona de la nostra cultura que, igualment maltractada com la professió, es resisteix a rendir-se. Estem en lluita i en lluita cultural. Aquest serà «el LOLA de les actrius». Un festival que porta el nom de la nostra estimada Lola Lizaran. Gran actriu i amiga; esparreguerina que sempre va apostar per donar suport a joves creadors. Com ella, ens entestem a creure en la nova dramatúrgia, la nova creació, les noves tendències i el risc volgudament cercat.

Hem iniciat aquest viatge tan bonic molt avall, a peu pla gairebé. I ara ja som ben enlaire. Formem part del paisatge. I quines vistes! Amunt, LOLA, amunt!

Carme Paltor / Gerard Bidegain / Gerard Sancho / Tramateatre

 

Organitzadors

Col·laboradors

 

El Festival Lola és fa possible gràcies a moltíssima gent que cedeixen el seu temps, la seva generositat i la seva professionalitat per amistat o perquè creuen en el projecte. Els uns organitzen, dissenyen, pinten, il·luminen, cusen, planxen, estudien papers, passen hores assajant, fan de tècnics… els altres cedeixen generosament material, espais, robes… o bé ens ajuden patrocinant espectacles, comunicació, càterings… però sobretot el gruix més gran de col·laboradors el tenim entre els espectadors, els més fidels, els que col·laboren de tant en tant, els que ho fan puntualment… tots sou terriblement imprescindibles, grans i petits, sense vosaltres no hi hauria teatre.

És en aquest sentit que hem d’agrair moltíssim les col·laboracions de tothom i especialment la del Patronat Parroquial i l’Ajuntament d’Esparreguera, així com la col·laboració d’entitats, particulars i comerç d’Esparreguera que ens permet dur aquest projecte endavant. Estem especialment agraïts a Lafargue (benestar i bellesa), Clínica Dental Unzeta, Espai Terres (cuina nikkei i mediterrània), Gust de Gla (venda i degustació) EBO (moda) i Xell (llenceria) que patrocinen cada un dels espectacles.

Gràcies

 

Mitjans col·laboradors