Col·laboradors

Des de la primera edició el novembre de 2003 Tramateatre organitza el festival de teatre de petit format LOLA, que porta el nom de la padrina del Teatret: Lola Lizaran, amiga i membre de la companyia. El 2010, el festival amplia les seves seus amb diferents municipis de la comarca (Olesa, Martorell, Sant Andeu de la Barca, Abrera, Sant Esteve Sesrovires, Collbató i El Bruc). El 2012, Obert en Canal s’adhereix al LOLA per desenvolupar la programació en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals amb col·laboració amb Muxart, espai d’art i creació contemporanis de Martorell. Ara sumem esforços treballant també amb Coincidències (Terrats en Cultura).

L’objectiu del LOLA és portar a la comarca teatre, música, dansa i arts visuals del panorama contemporani català. Fomentar així la formació d’artistes locals i crear un espai per a joves creadors professionals.

Tramateatre posa èmfasi també en la relació entre creadors i espectadors. La proximitat del petit format permet veure, tocar, escoltar i participar i és en aquest sentit que el LOLA ofereix més que una activitat, una experiència.

Leave a Reply