• 618 313 899
  • tramateatre@gmail.com

Col·laboradors

Col·laboradors

 

El Festival Lola és fa possible gràcies a moltíssima gent que cedeixen el seu temps, la seva generositat i la seva professionalitat per amistat o perquè creuen en el projecte. Els uns organitzen, dissenyen, pinten, il·luminen, cusen, planxen, estudien papers, passen hores assajant, fan de tècnics… els altres cedeixen generosament material, espais, robes… o bé ens ajuden patrocinant espectacles, comunicació, càterings… però sobretot el gruix més gran de col·laboradors el tenim entre els espectadors, els més fidels, els que col·laboren de tant en tant, els que ho fan puntualment… tots sou terriblement imprescindibles, grans i petits, sense vosaltres no hi hauria teatre.

És en aquest sentit que hem d’agrair moltíssim les col·laboracions de tothom i especialment la del Patronat Parroquial i l’Ajuntament d’Esparreguera, així com la col·laboració d’entitats, particulars i comerç d’Esparreguera que ens permet dur aquest projecte endavant. Estem especialment agraïts a Lafargue (benestar i bellesa), Clínica Dental Unzeta, Espai Terres (cuina nikkei i mediterrània), Gust de Gla (venda i degustació) EBO (moda) i Xell (llenceria) que patrocinen cada un dels espectacles.

Gràcies

 

tramateatre

Des de 2003 Tramateatre organitza el festival de petit format LOLA, que porta el nom de l'estimada i reconeguda actriu esparreguerina, Lola Lizaran, amiga i membre de la companyia. El 2010, el festival amplia les seves seus amb diferents municipis de la comarca (Molins de Rei, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, Abrera, Sant Esteve i El Bruc). El 2010, Obert en Canal s’adhereix al LOLA per desenvolupar la programació en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals. El festival ha fet en no poques ocasions d'aixopluc d'altres activitats com la mostra IN_LOLA, el festival de música SPÀRREK, o diversos tallers de formació teatral. El LOLA aposta per la creació i la producció en el teatre i les arts escèniques del panorama contemporani català i, a la vegada, posa èmfasi en la relació entre creadors i espectadors. La proximitat del petit format permet veure, tocar, escoltar i participar i és en aquest sentit que el LOLA ofereix més que una activitat, una experiència.