Col·laboradors

Col·laboradors

Col·laboradors

Des de la primera edició el novembre de 2003 Tramateatre organitza el festival de teatre de petit format LOLA, que porta el nom de la padrina del Teatret: Lola Lizaran, amiga i membre de la companyia. El 2010 i fins al 2014, el festival amplia les seves seus amb diferents municipis de la comarca (Olesa, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Abrera, Sant Esteve Sesrovires, Collbató i El Bruc). El 2012, Obert en Canal s’adhereix al LOLA per desenvolupar la programació en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals amb col·laboració amb Muxart, espai d’art i creació contemporanis de Martorell. Hem sumat esforços treballant també amb Coincidències (Terrats en Cultura).

Darrerament les col·laboracions amb el Patronat Parroquial i l’Ajuntament d’Esparreguera, així com la col·laboració d’entitats, particulars i comerç d’Esparreguera ens permet dur aquest projecte endavant. Estem molt agraïts a Lafargue (benestar i bellesa), Clínica Dental Unzeta, Espai Terres (cuina nikkei i mediterrània), Gust de Gla (venda i degustació) EBO (moda) i Xell (llenceria) que patrocinen cada un dels espectacles.

 

tramateatre

Des de 2003 Tramateatre organitza el festival de petit format LOLA, que porta el nom de la padrina del Teatret: Lola Lizaran, amiga i membre de la companyia. El 2010, el festival amplia les seves seus amb diferents municipis de la comarca. El 2012, Obert en Canal s’adhereix al LOLA per desenvolupar la programació en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals. Ara sumem esforços treballant conjuntament amb Testimoni escènic i Coincidències (Tearrats en Cultura). L’objectiu del LOLA és portar a la comarca joves creadors del teatre, de la música, de la dansa i de les arts visuals del panorama contemporani català. Tramateatre posa èmfasi en la relació entre creadors i espectadors. La proximitat del petit format permet veure, tocar, escoltar i participar i és en aquest sentit que el LOLA ofereix més que una activitat, una experiència.

You must be logged in to post a comment