Mitjans col·laboradors

tramateatre

Des de 2003 Tramateatre organitza el festival de petit format LOLA, que porta el nom de la padrina del Teatret: Lola Lizaran, amiga i membre de la companyia. El 2010, el festival amplia les seves seus amb diferents municipis de la comarca. El 2012, Obert en Canal s’adhereix al LOLA per desenvolupar la programació en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals. Ara sumem esforços treballant conjuntament amb Testimoni escènic i Coincidències (Tearrats en Cultura). L’objectiu del LOLA és portar a la comarca joves creadors del teatre, de la música, de la dansa i de les arts visuals del panorama contemporani català. Tramateatre posa èmfasi en la relació entre creadors i espectadors. La proximitat del petit format permet veure, tocar, escoltar i participar i és en aquest sentit que el LOLA ofereix més que una activitat, una experiència.

You must be logged in to post a comment