—1.NOV _Minetti, retrat de l’artista vell

—1 | 2 | 3 | 7 | 8 | 9 | 10. NOV / TEATRET — ESPARREGUERA / 21:00 dj.dv.ds / 19:00 dg i festius

original de Thomas Bernhard / direcció Joan Castells / intèrprets Ernest Leon (la resta a concretar)

Minetti és un actor gran, gastat pel pas del temps i  el pes de la vida. Avui, després de més de trenta anys, ha tornat a un hotel que freqüentava. L’edifici ha envellit lentament com ell i la societat també.Des del vestíbul espera una cita amb el director teatral de Flensburg que li ha de confirmar un encàrrec. Durant l’espera conversa incansablement amb Virgínia, una dama que beu i fuma. És troba davant d’un moment solemne de la seva existència i li fa confidències sobre l’art i la vida en un món corrupte i putrefacte.

Thomas Bernhard diu a l’obra “Si no haguéssim après alguna cosa, si no tinguéssim el nostre art, la nostra desesperació seria cada dia més profunda”. I conclou “Un actor no és un veritable artista fins que s’ha precipitat en la bogeria i ha fet d’ella el seu mètode”.

(Teatret, av. Francesc Macià, 66 – Esparreguera)

reserves