—20.OCT _Un tast de tot

—20.OCT / can pasqual — ESPARREGUERA / 19:00 dg  

Selecció de poemes, direcció i dramatúrgia  Gerard Bidegain Proposta enològica Adrià Garriga (La Muntada – 5 Quarteres) Direcció musical i piano Alicia Daufí  Baríton Jordi Clos Soprano Laia Vidal Actor Gerard Bidegain Producció Cia LoPereBufa, Restaurant El Forn-Cal Moixó de Gósol i La Muntada-5 Quatreres Col·laboració Col·lectiu Pere Quart, Comissió 100 anys de la Colla de Sabadell i Tramateatre

Un tast de tot és una experiència escènica que activa els cinc sentits de l’espectador. Volem capbussar-nos a una selecció de poesia reivindicativa de Pere Quart, tastar els vins 5 Quarteres de La Muntada (cultivats a la Vall d’Horta, espai d’infantesa del poeta) i emocionar-nos i divertir-nos amb la millor música en directe. S’ha dit d’Un tast de tot que han estat capaços de ressuscitar al poeta Joan Oliver. Que no us ho expliquin; comproveu-ho vosaltres mateixos. Ei, si pot ser.

 (Can Pasqual, c/ Cavallers, 26 Esparreguera)

reserves