—20.OCT _Mala Nit

—20.OCT / PATRONAT — ESPARREGUERA / 19:00 dg  

autoria Albert Tola direcció Andrea Segura Olavarría intèrprets Alicia González Laá i Txabi Grass vestuari Agatha Cape espai sonor Raquel Tomàs

Una dona llegeix a la sortida de la filmoteca: és un illot no gaire visible enmig de la gent que l’envolta en una nit que sembla no acabar mai de fer-se fosca. L’arribada d’un jove immigrant provocarà el trencament del seu recolliment com un missatge que, dins d’una ampolla, arriba a la sorra d’alguna platja. Aquí, l’ampolla és una llauna de cervesa, i el missatge, potser rau en el fet mateix del seu enviament. Què vol l’immigrant de l’autòcton, i l’occidental de l’oriental? Onada rere onada, faran un veritable tour de force per salvar les distàncies que els separen de l’altre.

 (Patronat Parroquial, c/ Tomàs Cabeza, 2 Esparreguera)

reserves