—6.OCT _Hai, la pescadora de somnis

—6.OCT / PATRONAT — ESPARREGUERA / 19:00 dg

Espectacle organitzat amb Xarxa d’Espectacles Esparreguera

autoria Joana Rheingantz i Miquel Crespi direcció Miquel Crespi

Un caragol de mar emet la música de l’oceà. En un vaixell de cartó, HAI, la pescadora de somnis, inicia la seva aventura poètica per l’oceà de la imaginació. HAI convida al públic a submergir-se en aquest viatge oníric de màgia, titelles i moviment, com un cor, acompanyant a la protagonista en el seu somni per la llibertat, en un acte psico-màgic on, al final, ens alliberem tots.

Intèrprets Joana Rheingantz Autoria Joana Rheingantz i Miquel Crespi Direcció Miquel Crespi Escenografia i vestuari Joana Rheingantz Assessorament de clown Leandre Música Mario Cortizo Il·luminació Miquel Crespi Producció Cia. Giramagic

(Patronat Parroquial, c/ Tomàs Cabeza, 2 Esparreguera)

reserves