ARTISTES

 Alícia González Laá (veure més)

MALA NIT

Neix a madrid però viu a Barcelona des de ben petita. Ha treballat amb directors com Xavier Albertí, Xicu Masó, Alexader Herold, Toni Casares, Roberto Romei, Pep Tosar, Glòria Balanyà, Ever Blanchet, Antonio Calvo, Eva Hibernia, Marta Gil o Andrea Segura, entre d’altres. Ibsen, Txeckov, Lorca, Coward, Reza, però també dramatúrgia catalana contemporània: Victòria Szpunberg, Marc Rosich, Eva Hibernia, Carles Batlle o Albert Tola. Recentment l’estem veient a Com si fos ahir de TV3.

Elena Martinell (veure més)

ÀRIES DE RESERVAT

Neix a Girona l’any 1978. Comença la seva formació teatral a l’escala El Galliner de Girona, completant-la posteriorment amb diferents professionals i companyies, tant locals com estrangeres. Recentment l’hem vist també a Laberint Streptease, homenatge a Brossa.

Marc Rosich (veure més)

ÀRIES DE RESERVAT

Dramaturg, director d’escena i traductor, és membre de la pro­ductora Teatre Obligatori i forma part de l’equip directiu d’òpera de Butxaca i Nova Creació. S’ha format en l’escriptura dramàtica a la Sala Beckett de Barcelona, on actualment sol impartir classes. També és professor de dramatúrgia a l’ESAD del lnstitut del Teatre i a l’ESAD Eolia.