Alícia González Laá

MALA NIT

Nascuda a Madrid, viu des de petita a Barcelona. ​​Institut del Teatre, al Col·legi del Teatre i l’Estudi de Nancy Tuñón. A Estats Units, on cursa el programa de Tècnica Meisner de Javier Galitó-Cava, amb Mathew Graham Smith i Rachel Adler.

Treballa en teatre, cinema i televisió. En teatre, de la mà de directors com Xavier Albertí, Xicu Masó, Alexader Herold, Toni Casares, Roberto Romei, Pep Tosar, Glòria Balanyà, Ever Blanchet, Antonio Calvo, Eva Hibernia, Marta Gil o Andrea Segura, entre d’altres.

L’hem vist en papers tant dramàtics com còmics: Ibsen, Txeckov, Lorca, Coward, Reza, i dramatúrgia catalana més contemporània: Victòria Szpunberg, Marc Rosich, Eva Hibernia, Carles Batlle o Albert Tola.

Treballs televisius en sèries d’èxit nacional Los Protegidos (Antena3), Imperium (Antena3), Los Misterios de Laura (TV1) i Hospital Central (Tele5), per a la BBC, Viva S-Club que s’ha pogut veure a tot el món. A la televisió catalana: 13 anys i un dia, Vent del Pla, De Moda, Temps de Silenci o Nissaga de Poder, Olor de colònia i recentment a Com si fos ahir.

Llargmetratges: El Dominio dels Sentidos (Isabel Gardela), Cabell d’àngel (Enric Folch), o Hidden Camera (Brian gueres).

Compta amb el Premi a la Millor Actriu de la Mostra de Teatre de Barcelona per Salento, d’Albert Tola, i amb el Premi a la Millor Actriu de diversos festivals de curtmetratges.