Comte Arnau /_ Josep Maria de Sagarra /_Antonio Calvo /_Lluís Soler /_4.5.agost.2017 /_Teatret /_21:00

10€ Reserves: tramateatre@gmail.com / whatsapp 618 313 899

Teatret (av. Francesc Macià, 66. Esparreguera)

Lluís Soler tornarà a Esparreguera amb el magnífic poema de Josep Maria de Sagarra, que el va portar aquí per primera vegada el setembre de 2004. També com aquella vegada, aquesta versió revisada, la posarà en escena de la mà d’Antonio Calvo. La veu profunda i severa de Soler ressonarà de nou al Teatret aquest agost.

 

Del pròleg de la primera edició del Comte Arnau

“…una processó interminable i regular d’hendecasíl·labs. He perdut les hores inútilment? Jo no sabria què contestar; l’únic que puc dir és que en aquest poema he posat més passió, més entusiasme i més sinceritat que en cap altra obra meva. En una paraula: tot el que jo he escrit fins ara ha estat una preparació per lliurar a la impremta el volum present…”

“…aquest Comte Arnau no és per a mi una obra més que em trec de sobre amb poca o mala fortuna, sinó que representa el moment fins ara de més compromís de la meva vida d’escriptor…”

“… i com que és precisament un personatge poètic engendrat en el nostre país, i amb tot el gust del nostre país, som nosaltres els qui hem d’ambicionar donar-li un valor universal.”

Josep Maria de Sagarra, Port de la Selva, setembre, 1928

Leave a Reply