L’afinador /_LoPerebufa /_3.desembre.2017 /_Can Pasqual /_12.00 i 19:00 **REPOSICIÓ

10€ (5€ menors 16) Reserves: tramateatre@gmail.com / whatsapp: 618313899

Can Pasqual (c/ Cavallers, 26. Esparreguera)

Donat l’èxit de l’estrena del diumenge dia 19 de novembre, la companyia i els organitzadors del festival han decidit reposar l’espectacle en dues funcions que tindran lloc al mateix Can Pasqual a les 12 del migdia i a les 7 de la tarda. L’espectacle és altament recomanable per a un públic familiar.

Olga Daufinieva, una jove pianista, ha estat convidada a realitzar un concert al conservatori. Està sola a l’auditori, falten poques hores per començar, però el piano no està afinat. Pere Tecla, el cap de manteniment, intentarà ajudar-la a contactar amb l’afinador. Però Cecília Clavé, la directora del centre, hi tindrà molt a dir.

Una idea i producció de la companyia LoPerebufa. Intèrprets: Laia Vidal Lagé (soprano), Jordi Clos (baríton), Alícia Daufí (pianista). Dramatúrgia i direcció: Gerard Bidegain. Producció i ajudantia de direcció: Elena Sánchez. Coproducció Festival LOLA

Una trama senzilla i que propicia moments divertits, és el punt de sortida per a un espectacle amb una soterrada crítica social. A través de l’humor i de la música i servint-se de l’òpera i de la comèdia, aquesta nova companyia posa en escena la seva particular visió de la societat mitjançant un gènere que mai associem a la crítica: l’òpera. Per LoPerebufa aquest gènere és la forma perfecta per expressar-se i apropar l’òpera a tothom.

Leave a Reply